Opoziţia a decis pe cine aruncă în luptă la Primăria Craiovei. O femeie de afaceri se va duela cu Olguţa Vasilescu în alegeri: are legături strânse cu un britanic influent

La alegerile pentru Primăria Craiovei, USR va miza pe Emilia Neagu, care o va înfrunta pe actuala primăriţă în 2024.

19315 afișări
Imaginea articolului Opoziţia a decis pe cine aruncă în luptă la Primăria Craiovei. O femeie de afaceri se va duela cu Olguţa Vasilescu în alegeri: are legături strânse cu un britanic influent

Opoziţia a decis pe cine aruncă în luptă la Primăria Craiovei. O femeie de afaceri se va duela cu Olguţa Vasilescu în alegeri

Un duel 100% feminin se anunţă la alegerile pentru funcţia de primar al oraşului Craiova, programate în acest. USR a decis să mizeze pe Emilia Neagu, care ar urma să lupte cu actuala primăriţă, Olguţa Vasilescu, de la PSD.

Extrem de implicată politic, Emilia Neagu este o femeie de afaceri care deţine o firmă de imobiliare. De-a lungul timpului, ea a adus critici vehemente administraţiei Vasilescu.

Ultimul caz, reflectat pe larg de Mediafax, a fost acela în care Primăria a fost acuzată că şi-a pus mormintele pe terenul unei persoane private.

Anunţul candidaturii la Primărie apare pe pagina britanicului Ian Pearson, fost director la Ford Craiova şi partenerul de viaţă al Emiliei Neagu din ultimii 13 ani.

„După cum veţi vedea din postările Emiliei, ea a evidenţiat, de-a lungul anilor, multe probleme legate de modul în care a fost administrat oraşul, dar nimic nu s-a schimbat. Prin urmare, a decis că, pentru a face schimbările necesare, trebuie să conducă această schimbare; de aceea, a decis să intre în campanie pentru a deveni următorul Primar al Craiovei!”, scrie, printre altele, britanicul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici