Oprea spune că are discuţii periodice, la telefon, cu Iohannis pe probleme de stat

Premierul interimar, liderul UNPR Gabriel Oprea, a declarat că are discuţii periodice, la telefon, cu preşedintele Klaus Iohannis pe probleme instituţionale, de stat, spunând că este normal să existe astfel de discuţii.

191 afișări
Imaginea articolului Oprea spune că are discuţii periodice, la telefon, cu Iohannis pe probleme de stat

Oprea spune că are discuţii periodice, la telefon, cu Iohannis pe probleme de stat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Discutăm la telefon pe probleme de stat. Discutăm şi e normal să discutăm", a spus Oprea la B1.

Gabriel Oprea îndeplineşte temporar atribuţiile de prim-ministru, în perioada în care premierul Victor Ponta se află în Turcia, unde a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici