Oprescu despre Iohannis: Cred că este o alegere deşteaptă

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, despre propunerea PNL ca funcţia de premier să fie ocupată de Iohannis Klaus că este o alegere "deşteaptă" având în vedere că primarul Sibiului a confirmat calităţile manageriale.

62 afișări
Imaginea articolului Oprescu despre Iohannis: Cred că este o alegere deşteaptă

Oprescu despre Iohannis: Cred că este o alegere deşteaptă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Cred că este o alegere deşteaptă pentru că Johannis Klaus a confirmat de-a lungul timpului calităţile sale de manager şi are atribuţiile unui om de care avem nevoie", a spus primarul Capitalei.

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a fost propus pentru postul de premier de către liderii PSD, PNL şi UDMR.

Iohannis a declarat, miercuri, că s-a decis să meargă la Bucureşti la discuţii şi că în cazul în care este "compatibil" cu cerinţele partidelor va face "acest pas", de a accepta funcţia de premier.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că întâlnirea cu PNL, UDMR şi cu minorităţile va avea loc la ora 12.00, şi că va avea loc "o conversaţie" cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, când acesta va ajunge la Bucureşti.

Geoană declara, marţi seară, că la întâlnirea dintre liderii PSD, PNL, UDMR şi cel al grupului minorităţilor naţionale, s-a convenit ideea susţinerii unui premier independentşi a unui guvern de specialişti, urmând ca miercuri, la Senat, să aibă loc o rundă finală de consultări cu partidele, la care este invitat, pentru o "discuţie clarificatoare", şi Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici