Oprescu, întrebat dacă va candida la Preşedinţie: În momentul de faţă nu-mi trece prin cap

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost întrebat, duminică, în emisiunea "După 20 de ani", dacă va candida în 2014 la Preşedinţie, el răspunzând: "Nu-mi trece prin cap, în acest moment, am spus foarte clar, nu îmi trece prin cap, mă ocup de ale mele, stau în banca mea".

239 afișări
Imaginea articolului Oprescu, întrebat dacă va candida la Preşedinţie: În momentul de faţă nu-mi trece prin cap

Sorin Oprescu (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Întrebat dacă va candida în 2014 la Preşedinţie, Oprescu a răspuns că se uită în ţară din poziţia de primar general al Capitalei, cu responsabilităţi, şi vede că "dreapta nu este conturată, stânga are şi ea problemele ei".

"Din câte ştiu, n-au ţinut coaliţiile decât câţiva ani", a mai spus Oprescu.

Întrebat dacă "poporul PSD" este încântat să susţină un candidat liberal la Preşedinţie, Oprescu a răspuns: "Nu, dar nu din cauza substanţei, ci din cauza relaţiilor la nivel judeţean".

Pe de altă parte, întrebat dacă l-ar vota pe Crin Antonescu la Preşedinţie, Oprescu a răspuns: "Da, sigur că da, i-aş vota pe toţi, dar nu în acelaşi timp".

El a ţinut să sublinieze că este prieten cu Crin Antonescu şi că acesta l-a sprijinit în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

Întrebat cum ar vota dacă va candida şi Victor Ponta, Oprescu a răspuns: "E, atunci e mai greu, dar din câte ştiu Victor Ponta nu prea... Nu vreau să bag şi eu dihonia".

Întrebat de ce se atacă Crin Antonescu şi Victor Ponta, Oprescu a răspuns: "Se apropie alegerile, îi mai şoptesc unii lui Crin «Tu trebuie să fii de dreapta»".

La insistenţele realizatorilor, care l-au întrebat din nou dacă el va candida sau nu la Preşedinţie, Oprescu a răspuns: "Nu-mi trece prin cap, în acest moment, am spus foarte clar, nu îmi trece prin cap, mă ocup de ale mele, stau în banca mea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici