Oprescu: Rămân independent, nu am nimic de reproşat PSD

Candidatul independent Sorin Oprescu a declarat, duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că rămâne independent şi că nu are nimic de reproşat PSD şi că tot ceea ce a fost rău a fost din vina sa.

14 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Rămân independent, nu am nimic de reproşat PSD

Oprescu: Rămân independent, nu am nimic de reproşat PSD (Imagine: Mediafax Foto)

"Ceea ce a fost bun a fost din partea bucureştenilor", a spus Oprescu, mulţumind alegătorilor din Capitală pentru voturile acordate atât lui, cât şi celor care au optat pentru Vasile Blaga.

El a spus că va discuta cu consilierii din CGMB şi că apreciază că bunul simţ politic va face ca aceştia să achieseze la proiectele sale.

În ceea ce-l priveşte pe fostul său coleg de partid Marian Vanghelie, anunţat câştigător la Primăria sectorului 5, Sorin Oprescu a spus că va colabora cu acesta exact aşa cum va colabora şi cu ceilalţi edili de sector, fără a face nicio discriminare.

"Mesajul meu pentru domnul Blaga este un un mesaj de fair-play. Consider că a fost o competiţie aşa cum a fost ea şi că de acum înainte sunt convins că şi domnul Blaga şi consilierii PDL vor acţiona şi ei alături de ceilalţi consilieri din Consiliul General, pentru că refuz să cred că ei nu doresc binele Bucureştiului", a mai spus Sorin Oprescu.

El a arătat că, din momentul aflării rezultatelor exit-poll-urilor, a început să se simtă primarul tuturor bucureştenilor - şi al celor care l-au votat, şi al celor care nu l-au votat.

"Îi asigur pe cei care m-au votat şi pe cei care nu m-au votat că din acest moment încep să mă simt primarul tuturor şi nu o să-i dezamăgesc", a adăugat Oprescu.

Candidatul independent la Primăria Capitalei Sorin Oprescu a obţinut 54,5% din voturi la alegerile de duminică, el fiind urmat la o diferenţă de 9 procente de candidatul PDL Vasile Blaga, conform unui exit-poll realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding, difuzat de Antena 3.

Candidatul independent la Primăria Capitalei Sorin Oprescu a obţinut 54,3 % din voturi la alegerile de duminică, el fiind urmat la o diferenţă de aproape 9 procente de candidatul PDL Vasile Blaga, care a obţinut 45,7%, conform unui exit-poll realizat de INSOMAR şi difuzat de Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici