Oprescu spune că planul său de guvernare e "scurt" şi bazat pe "linişte"

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că planul său de guvernare, în cazul în care va fi ales, este "un plan scurt", care se bazează pe "linişte" între instituţiile statului şi pe "adevărul" care trebuie spus românilor.

12 afișări
Imaginea articolului Oprescu spune că planul său de guvernare e "scurt" şi bazat pe "linişte"

Oprescu spune că planul său de guvernare e "scurt" şi bazat pe "linişte" (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Este un plan pe care îl am, un plan scurt, pe patru luni. Un plan care spune aşa: mergând şi câştigând Preşedinţia României, vă asigur eu că într-o lună se face linişte. Ce fel de linişte? Linişte în dihonia asta nenorocită care se manifestă între instituţiile statului", a spus Oprescu.

El a adăugat că "românilor trebuie să li se spună adevărul" şi toţi trebuie să participe la ieşirea din starea economică în care se află ţara.

Oprescu a atacat şi ideea Guvernului de a mări vârsta de pensionare, spunând că în UE speranţa de viaţă este cu 14 ani mai mare decât în România.

Oprescu a afirmat că statul trebuie să declare o amnistie fiscală cetăţenilor care au luat credite şi nu mai pot să le plătească.

În opinia sa, un viitor guvern în timpul preşedinţiei sale trebuie să fie unul de uniune naţională, format din tehnocraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici