Orban, atac la Cîţu, „Superman”: Cred că e nevoie de o anumită profesie care să rezolve problema

  • Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, vineri, în Dâmboviţa, imaginile postate de premierul Florin Cîţu, în care îl întruchipează pe Superman.
  • „Ai aruncat ţara în criză, eşti ameninţat de moţiune de cenzură, să te postezi în Superman chiar mi se pare o problema mare”, a spus Orban.
2008 afișări
Imaginea articolului Orban, atac la Cîţu, „Superman”: Cred că e nevoie de o anumită profesie care să rezolve problema

Orban, atac la Cîţu, „Superman”: Cred că e nevoie de o anumită profesie care să rezolve problema

Ludovic Orban a recunoscut că nu i-a venit să creadă când a aflat că Florin Cîţu va candida la preşedinţia PNL.

„L-am auzit pe colegul meu, Ionel Dancă, spunând că nu i-a venit să creadă auzind că Florin Cîţu vrea să candideze la preşedinţia PNL. Ca să vă spun drept, nici mie nu mi-a venit să cred! Pentru că nu era în gândirea mea. Nu am crezut, sincer! Până la urmă m-am lămurit că aşa este. Dar, totuşi, trebuie să ai ceva în spate, să fi făcut ceva. Să candidezi la scaunul Brătienilor, să râvneşti la scaunul Brătienilor, pe care şi după Revoluţie, hai să fim cinstiţi, a stat Mircea Ionescu Quintus, a stat Radu Cîmpeanu, a stat chiar şi Stolojan, un om cu o carieră în spate. Aşa, să râvneşti la preşedinţia PNL când nici nu ţi s-a uscat cerneala de pe adeziune şi când nici cinci ani nu ai împlinit vechime, este, hai să spunem îndrăzneală, ca să nu spunem altcumva”, a spus Orban.

Orban a spus că după „şocul” aflării veştii că va candida Cîţu, nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat după.

„Să vii ca prim-ministru, la o moţiune de cenzură depusă de PSD, în faţa Parlamentului, şi să spui la moţiunea de cenzură că tu ai tranşat Congresul, în condiţiile în care cel care este preşedintele PNL este cel care te apără pe tine de moţiunea de cenzură depusă de PSD, aşa ceva nu mi-aş fi imaginat vreodată că poate să facă un premier al PNL, să spună în faţa parlamentarilor liberali care îl apărau şi cu preşedintele PNL în spate, că a tranşat Congresul. Asta depăşeşte mult îndrăzneala şi frizează cu ceva ce nu aş vrea să spun, ca să nu facem titluri în presa naţională”, a mai spus preşedintele PNL.

Orban a comentat şi momentul în care Florin Cîţu a comentat că Ludovic Orban şi-a ales un mod urât de a ieşi din politică.

„Tu, premierul PNL, care ai ajuns premierul PNL pe munca fiecăruia dintre membrii PNL şi sprijinit de preşedintele PNL, iarăşi a depăşit orice limită pe care aş fi aşteptat-o”, a comentat Orban.

În ciuda tuturor momentelor neaşteptate din partea lui Cîţu, cel mai mult l-a frapat pe Orban postarea în care premierul îl întruchipează pe „Superman”.

„Ce m-a frapat foarte tare este că l-am văzut ieri (joi -n.r.), Superman. Aici, cred că este totuşi nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă. Ai aruncat ţara în criză, eşti ameninţat de moţiune de cenzură, societatea românească şi economia sunt afectate de provocări extrem de dificile, creşterea preţului la energie, creşterea preţurilor la alimente, creşterea numărului de infectări, şi tu, când îi dai afară pe USR-iştii cărora seara şi a doua zi le-ai cerut să se întoarcă în Guvern, tu, când le dai afară toţi oamenii care au fost numiţi, să te postezi în Superman, chiar mi se pare o problema mare pentru PNL”, a mai spus Orban.

Premierul a postat, joi, pe pagina personală de Instagram un video editat în care apare costumat ca Superman. Clipul bizar publicat de Florin Cîţu îl înfăţişează ca având puterile lui Superman în timp ce salvează un avion de la prăbuşire, apoi „super-eroul” iese din ape şi rosteşte „Are you coming?” (Vii cu mine? - n.r.).

„Tehnologia asta”, a scris Cîţu peste videoclip.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici