Orban, convins că se va înţelege cu Cîţu privind desemnarea unui nou ministru la Finanţe

Deşi revocarea ministrului Alexandru Nazare a stârnit noi controverse între premierul Florin Cîţu şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, cel din urmă este convins că se vor înţelege în privinţa numirii altui liberal pentru Ministerul de Finanţe.

142 afișări
Imaginea articolului Orban, convins că se va înţelege cu Cîţu privind desemnarea unui nou ministru la Finanţe

Ludovic Orban a spus, luni, după şedinţa coaliţiei, că portofoliul de la Ministerul Finanţelor este girat deocamdată de premierul Florin Cîţu, dar se va găsi o soluţie pentru numirea unui ministru.

Cu siguranţă mă voi înţelege cu premierul în privinţa unei propuneri. Deocamdată premierul girează portofoliul de la Finanţe, o perioadă de timp, până vom formaliza o prounere. (…) Nu ştiu dacă îşi doreşte să stea 40 de zile la Finanţe”, a spus Orban.

Potrivit acestuia, propunerea vine din partea PNL, dar trebuie discutată cu premierul.

Cîţu a preluat vineri seară atribuţiile de ministru interimar al Finanţelor, după ce l-a revocat pe ministrul Alexandru Nazare. Din această nouă funcţie, de ministru interimar, premierul a solicitat de la Ministerul Finanţelor execuţia bugetară pe toate capitolele la fiecare minister şi instituţie publică, pentru fiecare lună, precum şi cheltuielile de personal.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici