Orban, anunţ despre decizia coaliţiei privind desfiinţarea SIIJ

  • Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că nu s-a ajuns la un consens în coaliţie în ceea ce priveşte desfiinţarea Secţiei Speciale pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.
  • În timpul declaraţiilor, Orban a fost udat de stropitorile de la Guvern.
3270 afișări
Imaginea articolului Orban, anunţ despre decizia coaliţiei privind desfiinţarea SIIJ

După şedinţa coaliţiei, de luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că nu s-a ajuns la un consens în privinţa desfiinţării SIIJ.

Continuăm discuţiile. Toate formaţiunile sunt hotărâte să desfiinţeze SIIJ. Urmează să cădem de acord asupra unei formule consensuale”, a declarant Orban.

Întrebat ce înseamnă „formula consensuală”, preşedintele PNL a răspuns: „Ştiţi foarte bine că există acel diferend dat de un amendament”.

În timp ce răspundea întrebărilor jurnaliştilor, preşedintele PNL, Ludovic Orban a fost udat de stropitorile Guvernului, care au pornit. Întrebat dacă i se par normale condiţiile în care face declaraţii de presă, fostul premier a spus, glumind: „Am crezut că a început să plouă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici