Orban, despre relansarea economică: România are o şansă uriaşă. Avem oportunităţi pe care mulţi nu le-au identificat

România are o şansă uriaşă şi are oportunităţi pe care nu trebuie să le rateze, iar liderii politici „trebuie să iasă din mlaştina demagogiei şi populismului, din discursul SF” care creează aşteptări care nu pot fi onorate, a declarat Ludovic Orban, la lansarea programului „Reclădim România”.

402 afișări
Imaginea articolului Orban, despre relansarea economică: România are o şansă uriaşă. Avem oportunităţi pe care mulţi nu le-au identificat

Mediafax FOTO

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri, în cadrul ceremoniei de lansare a programului de relansare economică, despre schimbarea modelului de dezvoltare economică, unul bazat pe investiţii, digitalizare, inovare, creşterea competitivităţii, a productivităţii.

„România are o şansă uriaşă. Avem oportunităţi pe care mulţi nici măcar nu le-au identificat până azi. Nu avem voie să ratăm nicio oportunitate, de la oportunitateza de a fi ţară europeană şi de a beneficia de sprijin din partea UE pentru dezvoltarea economică, până la cele care izvorăsc din diferite plasări în zona geografică”, a mai spus prim-ministrul Orban.

El a făcut referire şi la iniţiativele promovate în Parlament din social-democraţi.

„Este momentul ca liderii politici să iasă din mlaştina demagogiei şi populismului, din discursul SF care nu are nicio legătură cu legităţile economice şi care creează aşteptări care nu pot fi onorate. Vremea în care politicienii promiteau marea cu sarea, luna de pe cer şi ofereau praful de pe tobă trebuie să înceteze. Responsabilitatea din mesajele publice din partea guvernanţilor, din partea oamenilor politici trebuie să fie dominantă, iar din partea guvernului trebuie să se audă adevărul, vocea raţiunii şi doar lucruri care pot fi realizate”, a mai spus Orban.

La evenimentul de lansare a programului „Reclădim Romnia” participă şi preşedintele Klaus Iohannis.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici