Orban: Florescu a încercat să folosească USL ca o rampă de lansare, are interese în Sectorul 6

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat marţi pentru MEDIAFAX că Ştefan Florescu a încercat să folosească USL ca o rampă de lansare pentru a candida la Primăria Sectorului 6 şi că are interese de afaceri în acest sector.

501 afișări
Imaginea articolului Orban: Florescu a încercat să folosească USL ca o rampă de lansare, are interese în Sectorul 6

Ludovic Orban (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Orban consideră că Florescu l-a atacat pe candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Rareş Mănescu, tocmai pentru că acesta a intrat în cursa electorală din partea USL.

"Dacă Rareş Mănescu nu era candidatul USL la Sectorul 6, probabil că domnul Florescu nu l-ar fi atacat. Acest domn Florescu a încercat să folosească USL numai ca o rampă de lansare şi nu are absolut niciun fel de legătură cu locuitorii Sectorului 6", a menţionat Orban.

Deputatul PNL a mai afirmat că Ştefan Florescu nu trebuie votat pentru că este un om care are interese personale legate de Sectorul 6. "Spre deosebire de Rareş Mănescu, care nu are absolut nicio afacere în Sectorul 6, Florescu are destule afaceri în acest sector. Cred că alegătorii care susţin PSD şi PNL în Sectorul 6 vor vota pentru Rareş Mănescu", a spus Orban.

Ludovic Orban consideră că anunţul lui Ştefan Florescu privind candidatura independentă la Sectorul 6 nu încurcă cu nimic planurile USL. "Astfel de oameni care aderă la un partid numai pentru a dobândi avantaje persoale şi ulterior părăsesc partidul la care au aderat nu vor avea şanse de reuşită în viaţa publică", a ţinut să precizeze Orban.

Ştefan Florescu a anunţat, marţi, că va candida independent la Primăria Sectorului 6, el precizând că a demisionat din Partidul Conservator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici