Orban ia voalat distanţă de acţiunile USR: Nu văd un liberal în Parlamentul României cu portavoce. Există microfon

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, referitor la faptul că deputaţii USR au blocat miercuri accesul la tribuna Parlamentului, folosind şi o portavoce, că el personal nu vede un liberal cu portavoce în Parlament şi că opoziţia trebuie să vizeze obiective, mai puţin efecte de imagine.

697 afișări
Imaginea articolului Orban ia voalat distanţă de acţiunile USR: Nu văd un liberal în Parlamentul României cu portavoce. Există microfon

Orban ia voalat distanţă de acţiunile USR: Nu văd un liberal în Parlamentul României cu portavoce. Există microfon

"Ar fi fost mai eficientă susţinerea de la tribună a fiecărui amendament respins pentru că susţinerea de la tribună a fiecărui amendament respins, fiind vorba de zeci, sute de amendamente, noi ne-am susţinut amendamentele de la tribună, ar fi prelungit mult dezbaterea. Eu sincer nu văd un liberal în Parlamentul României cu portavoce. Există microfonul Parlamentului. Atunci când preşedintele Camerei face abuzuri şi încearcă să ia cuvântul, există posibilitatea să-ţi exprimi punctul de vedere", a declarat, vineri, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Întrebat cum califică această nouă modalitate de a face opoziţie în Parlament, liberalul a spus că "opoziţia trebuie să fie articulată, substanţială, să aibă eficienţă şi să vizeze atingerea obiectivelor, mai puţin efecte de imagine".

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor de miercuri a durat circa 13 ore, cu ample dezbateri procedurale, la un moment dat un grup de deputaţi USR blocând accesul la tribună şi folosind o portavoce pentru a prezenta amendamentele depuse la Statutul magistraţilor.

Ora programată pentru votul final a fost astfel depăşită, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Gabriel Vlase, anunţând că acesta va fi reprogramat prin decizie a Biroului Permanent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici