Orban îl compară pe Cîţu cu Băsescu după ce a anunţat tăieri de pensii şi salarii

  • Există o nemulţumire profundă la adresa PNL, în special faţă de premier, care are un grad de respingere comparabil cu cel al lui Băsescu după ce a anunţat tăierea pensiilor şi salariilor, spune Ludovic Orban.
  • El i-a ironizat pe cei din echipa premierului pentru comentariile primite pe Facebook.
1322 afișări
Imaginea articolului Orban îl compară pe Cîţu cu Băsescu după ce a anunţat tăieri de pensii şi salarii

Orban, noi critici la adresa lui Cîţu: „Gradul de respingere, comparabil cu cel al lui Băsescu după ce a anunţat tăieri”

„În primele şase luni ale anului PNL a fost constant în jur de 27%. După data de 1 iunie, când premierul s-a hotărât să candideze la preşedinţia partidului, pur şi simplu a început o nebunie. La ora actuală suntem într-o situaţie dificilă, există o nemulţumire profundă, în special faţă de persoana premierului - un grad de respingere uriaş de aproape 64%. E comparabil cu gradul de respingere pe care îl avea Băsescu după ce a anunţat tăierea pensiilor şi salariilor. Este, pur şi simpu, un val împotriva noastră”, spune Ludovic Orban, în timpul prezentării moţiunii sale în faţa membrilor PNL Caraş Severin.

El i-a ironizat pe susţinătorii lui Florin Cîţu.

„Dacă deschideţi contul de Facebook şi postaţi ceva sau vă uitaţi pe comentariile, în special ale echipei câştigătoare.... Numai că vă previn să luaţi calmante să nu vă îmbolnăviţi. Suntem într-o situaţie foarte dificilă care a culminat cu o criză provocată de decizii luate fără consultarea partidului şi preşedintelui PNL. (...) Astăzi, din păcate, am început să ne facem de râs, pentru că o parte dintre colegii mei, fără acordul meu, ca să-l ţină în viaţă pe Cîţu, au făcut înţelegere cu PSD şi blochează moţiunea de cenzură, încălcând grav Constituţia”, le-a spus Orban liberalilor prezenţi.

Congresul PNL are loc pe 25 septembrie, iar la preşedinţia formaţiunii şi-au depus cadidatura Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici