Orban intră în concediu, lucrările Comisiei Udrea vor fi conduse de Bănicioiu

Preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat, joi, că nu va participa la lucrările de săptămâna viitoare ale comisiei, pentru că se va afla în concediu de odihnă, arătând că dezbaterile e vor fi conduse de Nicolae Bănicioiu (PSD).

24 afișări
Imaginea articolului Orban intră în concediu, lucrările Comisiei Udrea vor fi conduse de Bănicioiu

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu va conduce lucrările Comisiei Udrea (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Săptămâna viitoare, nu voi fi prezent", le-a spus Orban deputaţilor din Comisia de anchetă, anunţându-i că va fi înlocuit la şedinţa comisiei de către colega sa de partid, liberala Diana Tuşa.

Membrii Comisiei au decis, ca în absenţa lui Orban, şedinţele să fie conduse de vicepreşedintele comisiei, social-democratul Nicolae Bănicioiu.

În timpul în care Ludovic Orban se va afla în concediu de odihnă, secretarii comisiei vor trebui să rezolve problema sălii în care comisia de anchetă îşi va desfăşura activitatea după începerea sesiunii parlamentare la 1 septembrie. Deputaţii din comisia de anchetă Udrea şi-au desfăşurat activitatea în sala destinată, de obicei, Comisiei parlamentare de buget-finanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici