Orban, întrebat în Franţa ce a vrut să spună cu termenul „énormément”: 3.000 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres în următorii 10 ani, în România

Întrebat la ce s-a referit exact când a vorbit despre investiţiile din următorii 10 ani, în cadrul discuţiilor cu reprezentanţii mediului francez de afaceri, folosind termenul „enormement”, premierul Ludovic Orban a răspuns: 3.000 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres.

9538 afișări
Imaginea articolului Orban, întrebat în Franţa ce a vrut să spună cu termenul „énormément”: 3.000 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres în următorii 10 ani, în România

Orban în Franţa: 3.000 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres în următorii 10 ani, în România

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, marţi seară, după o întâlnire cu reprezentanţii mediului francez de afaceri, ce înseamnă exact termenul „enormement”, pe care l-a folosit când s-a referit la investiţiile în următorii 10 ani pe zona de infrastructură rutieră.

„Am prezentat. 3.000 de kilometri de autostradă şi de drumuri expres, peste 2.500 de kilometri de cale ferată şi multe alte investiţii în infrastructura de toate tipurile: energetică, sanitară, infrastructura de comunicaţii”, a răspuns premierul.

Întrebat, de asemenea, la ce s-a referit când vorbea de predictibilitate în zona fiscală, premierul a spus că are în vedere stabilitatea fiscală şi simplificarea procedurilor de obţinere a autorizaţiilor.

Orban s-a întâlnit marţi cu reprezentanţii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizaţii patronale franceze - MEDEF (Mouvement des Entreprises de France).

Întâlnirea a avut loc în contextul vizitei oficiale pe care prim-ministrul României o face în Franţa în perioada 26-27 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici