Orban: ”M-am simţit nedreptăţit că Iohannis a susţinut-o pe Gorghiu şi nu pe mine”. Gorghiu: ”În gând”

Liberalul Ludovic Orban a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu Alina Gorghiu, că s-a simţit nedreptăţit pentru faptul că preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a susţinut-o pe aceasta la şefia partidului, în detrimentul său, Gorghiu precizând: „în gând”.

1276 afișări
Imaginea articolului Orban: ”M-am simţit nedreptăţit că Iohannis a susţinut-o pe Gorghiu şi nu pe mine”. Gorghiu: ”În gând”

Orban: ”M-am simţit nedreptăţit că Iohannis a susţinut-o pe Gorghiu şi nu pe mine”. Gorghiu: ”În gând” (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

”M-am simţit, în mod evident, că aşa este uman, nedreptăţit pentru faptul că preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, nu m-a susţinut pe mine - şi nici nu i-am cerut lucrul acesta - ci a susţinut-o pe Alina Gorghiu”, a spus Orban.

În acel moment, Gorghiu a intervenit şi a precizat că Iohannis a susţinut-o ”în gând”.

Ea s-a referit astfel, probabil, la faptul că Iohannis a demisionat din PNL şi din toate funcţiile din partid înainte de votul pentru sucesiune.

Orban nu a avut obiecţii la intervenţia Alinei Gorghiu şi a continuat cu discursul său.

”Deşi (Klaus Iohannis, n.r.) a avut o altă opţiune, vreau să spun limpede şi clar: sunt în prima linie a bătăliei pentru punerera în practică a proiectului Klaus Iohannis. Voi veghea din poziţia de prim-vicepreşedinte al PNL, alături de preşedintele PNL, Alina Gorghiu, ca marele PNL să fie un partener solid, un partener credincios, un partener corect pentru Klaus Iohannis în îndeplinirea obiectivelor fundamentale pentru România din programul prezidenţial”, a adăugat Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici