Orban neagă blocarea negocierilor dintre PNL şi USR PLUS la Timiş

  • Preşedintele PNL Ludovic Orban a negat, sâmbătă, la Timişoara, că negocierile pentru majorităţi locale în judeţ sunt blocate.
  • Liderul USR Timiş, Cristian Moş, i-a acuzat pe liberalii din judeţ că au negociat cu „vechea clasă politică, în spatele uşilor închise.
151 afișări
Imaginea articolului Orban neagă blocarea negocierilor dintre PNL şi USR PLUS la Timiş

Preşedintele PNL Ludovic Orban a negat, sâmbătă, la Timişoara, că negocierile pentru majorităţi locale în judeţ sunt blocate. Liderul USR Timiş, Cristian Moş, i-a acuzat pe liberalii din judeţ că au negociat cu „vechea clasă politică, în spatele uşilor închise.

Întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, despre negocierile blocate pentru majorităţi locale în judeţul Timiş, între PNL şi USR PLUS, Ludovic Orban a spus că acestea nu sunt blocate.

„Nu ştiu dacă au fost blocate, nu cred că au fost blocate. Decizia este clară: PNL va forma majorităţile de guvernare şi la nivel de judeţ, şi la nivelul municipiului Timişoara, şi la localităţi din judeţ unde va fi posibil, cu USR PLUS”, a spus Orban.

Liderul USR Timiş, Cristian Moş, i-a acuzat, joi, pe liberalii din judeţ că au negociat cu „vechea clasă politică, în spatele uşilor închise.

Ulterior, preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, a semnat parteneriatul pentru Timiş şi Timişoara cu USR PLUS şi i-a invitat, vineri, şi pe liderii Alianţei „să facă acest minim efort de a respecta voinţa alegătorilor” şi să semneze documentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici