Orban, neîncrezător în premier. „Mulţi dintre cei care clamează susţinerea lui Cîţu nu au încredere că poate conduce partidul”

  • Mulţi dintre susţinătorii lui Florin Cîţu nu au încredere în el, a declarat, duminică, la Vrancea, preşedintele PNL, Ludovic Orban, care le atrage atenţia celor care „arată pisica” şi „caută schelete în dulap” că nu cedează.
  • Orban a spus, la Vrancea, că nu s-a aşteptat ca Florin Cîţu să candideze la preşedinţia PNL.
223 afișări
Imaginea articolului Orban, neîncrezător în premier. „Mulţi dintre cei care clamează susţinerea lui Cîţu nu au încredere că poate conduce partidul”

Trebuie să ştiţi că nu m-am aşteptat ca Florin Cîţu să candideze la preşedinţia PNL. Dimpotrivă, toate discuţiile pe care le-am avut cu el nu puteau să mă conducă la această concluzie. De asemenea, nu m-am aşteptat ca oameni care au fost în echipa de conducere a PNL şi au încercat să pună cununa cu lauri pe cap la fiecare victorie a PNL din ultimii 4 ani de zile, acum să spună că preşedintele nu a avut nicio legătură cu victoriile respective, că preşedintele nu mai e bun. Eu le-am şi spus că aici lucrurile sunt simple: dacă eu nu mai sunt bun înseamnă că nici voi nu mai sunteţi buni, iar dacă voi susţineţi că voi sunteţi buni înseamnă că şi eu sunt bun”, a spus Orban.

Preşedintele PNL susţine că mulţi dintre cei care îl susţin pe Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al PNL nu îl şi cred capabil să conducă partidul.

Să fim cinstiţi şi oneşti: noi ştim foarte bine că mulţi dintre cei care azi îşi clamează susţinea pentru Cîţu de fapt nu îl consideră capabil să conducă partidul. De fapt, o fac din cu totul şi cu totul alte motive decât dorinţa de a lua o decizie care să facă bine PNL-ului”, a mai spus Orban.

Acesta le atrage atenţia celor din PNL „care de două luni îşi bagă coada, care folosesc instrumente nedemocratice, care sucesc mâini la spate, care arată pisica, care umblă la scheletele din dulap ale unora şi altora” că nu cedează.

Nu cedez (...), indiferent câţi vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt şi voi da bătălia cu toată forţa pe care o am, voi da bătălia pentru PNL, pentru România. Îmi doresc un PNL cu oameni pe propriile picioare, un PNL liber, care votează conform propriei conştiinţe şi conform propriei convingeri şi discernământ”, a mai spus Ludovic Orban.

Congresul Naţional al PNL în cadrul căruia va fi ales preşedintele partidului are loc în 25 septembrie. Liberalii au de ales între Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
cîţu,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici