Orban: Stolojan zice "Bă, dacă mă votaţi pe mine, o să ajungeţi aşa dezbrăcaţi ca mine!"

Liberalul Ludovic Orban l-a ridiculizat, sâmbătă, pe Theodor Stolojan pentru ţinuta pe care a avut-o când a decis să-şi anunţe candidatura, după ce a ieşit din piscină, menţionând că democrat-liberalul a vrut să transmită alegătrorilor că vor ajunge dezbrăcaţi ca el dacă votează PDL la alegeri.

20 afișări
Imaginea articolului Orban: Stolojan zice "Bă, dacă mă votaţi pe mine, o să ajungeţi aşa dezbrăcaţi ca mine!"

Ludovic Orban (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am uitat nici de modul în care s-au purtat pediştii cu noi, în frunte cu Băsescu şi terminând cu Stolojan, care acum văd că este scos de la naftalină, îmbrăcat într-un costum nou-nouţ, aproape de costumul lui Adam, în care îndrăzneşte să se prezinte opiniei publice ca viitor şef al Guvernului. Probabil a vrut să transmită mesajul «Bă, dacă mă votaţi pe mine, o să ajungeţi dezbrăcaţi aşa cum sunt eu astăzi, în faţa voastră!»", a afirmat Ludovic Orban, la Şcoala de vară a TNL.

Declaraţia sa a fost făcută în contextul în care vorbea de programul de guvernare al PNL, dar şi despre programele celrolalte partide şi despre efectele guvernărilor precedente.

"Nu am uitat cei patru ani de guvernare a PSD în care a plecat cu 30% din primării şi a ajuns cu 85% dintre primari PSD, în care dacă vedeai un lider din opoziţie la televizor îl vedeai conferenţiind despre teme neutre, în niciun caz nu-l vedeai criticând Guvernul Năstase, modul în care au fost ţinute în căpăstru firmele private şi modul în care li s-a interzis să se dezvolte, să aibă opţiuni politice, nu am uitat nici privatizarea ALRO, în care un combinat de peste un miliard de euro s-a vândut pe 11 milioane de dolari, nu am uitat nici de privatizarea Petrom, o companie pe care ar fi trebuit 3-4 miliarde de euro nu ştiu dacă am încasat 600 de milioane de euro. Sunt multe lucruri pe care nu trebuie să le uităm", a afirmat Orban.

El a spus că, tocmai pentru că aceste lucruri nu trebuie uitate, determinarea liberalilor în campanie trebuie să fie mai puternică, menţionând că programul de guvernare al PNL va fi cel mai profesionist.

"PNL, după experienţa guvernării, va avea cel mai profesionist program de guvernare, în mod evident. Diferenţa dintre noi şi ceilalţi este că vom şi face ceea ce scriem acolo, în timp ce alţii s-au lansat într-o jenantă competiţie de promisiuni electorale care începe să semene cu o licitaţie, dar nu pentru opere de artă într-o ţară occidentală, ci târguiala într-un talciog - care dă mai mult pentru cetăţenii României", a conchis vicepreşedintele PNL, adăugând că şi-ar dori totuşi "mai mult liberalism" în programele de guvernare ale PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici