Ordinea candidaţilor la dezbaterea de joi: Geoană - unu, Băsescu - doi

Ordinea candidaţilor la Preşedinţie la dezbaterea electorală de joi, de la Parlament, va fi "numărul unu Mircea Geoană şi numărul doi Traian Băsescu", a anunţat Bogdan Niculescu Duvăz, reprezentantul PSD la negocierile privind desfăşurarea dezbaterii.

25 afișări
Imaginea articolului Ordinea candidaţilor la dezbaterea de joi: Geoană - unu, Băsescu - doi

Ordinea candidaţilor la dezbaterea de joi: Geoană - unu, Băsescu - doi (Montaj foto)

Reprezentanţii staff-urilor celor doi candidaţi s-au întâlnit joi dimineaţă pentru a pune la punct ultimele detalii privind dezbaterea de la ora 19.00, organizată de IPP la Parlament.

Decizia ca Mircea Geoană să intre primul la dezbatere, iar Traian Băsescu al doilea s-a luat prin tragere la sorţi.

Din partea candidatului Traian Băsescu, la negocieri a participat Sebastian Lăzăroiu.

Mediafax.ro va transmite în direct dezbaterea. Live-streaming-ul poate fi accesat la adresa www.mediafax.ro/live/.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici