Paleologu: Domnule Iohannis, aţi dat constant o nouă şansă PSD-ului să ducă România spre ruină

Theodor Paleologu i-a transmis, vineri, preşedintelui Klaus Iohannis că a oferit constant o nouă şansă PSD „să ducă România spre ruină”. Prezidenţiabilul PMP a precizat că Iohannis a fost un preşedinte absent în toate dezbaterile de campanie, în schimb acum şeful statului vorbeşte de absenteism.

245 afișări
Imaginea articolului Paleologu: Domnule Iohannis, aţi dat constant o nouă şansă PSD-ului să ducă România spre ruină

Paleologu: Domnule Iohannis, aţi dat constant o nouă şansă PSD-ului să ducă România spre ruină

„Nu, domnule Iohannis, nu poporul e de vină că PSD-ul a ajuns la putere, ci fabuloasa dvs contraperformanţă ca preşedinte. Dvs aţi tot dat constant cîte o nouă şansă PSD-ului să ducă România spre ruină. Cum puteţi vorbi de absenteism, cînd aţi fost un preşedinte absent şi cînd aţi absentat de la toate dezbaterile din campanie? Într-o Românie normală preşedintele comunică cu societatea, într-o Românie normală preşedintele respectă poporul, într-o Românie normală fiecare candidat participă la dezbateri, pentru că dezbaterea este esenţa democraţiei”, a scris Theodor Paleologu, vineri, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, vineri la Râmnicu Vâlcea, înaintea încheierii campaniei electorale, prin care i-a îndemnat pe români să meargă la vot, la alegerile prezidenţiale de duminică. Şeful statului a adăugat că PSD nu a dispărut şi rămâne un adversar redutabil.

Taguri:
paleologu,
iohannis,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici