Papa Francisc: nu există invazie de migranţi, propagandă alarmistă

Fenomenul migraţionist nu este atât o urgenţă de moment, întotdeauna prilej de propagandă alarmistă, cât o realitate a vremurilor noastre, spune Papa Francisc în cadrul discursului la manifestarea “Întâlniri Mediteraneene”.

246 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc: nu există invazie de migranţi, propagandă alarmistă

Papa, nu există invazie de migranţi, propagandă alarmistă

Papa a vorbit despre "diferitele porturi mediteraneene" care "s-au închis”, "invazie" şi "urgenţă", scrie ANSA.

„Dar cei care îşi riscă viaţa pe mare nu invadează, ci caută să fie primiţi, caută să trăiască", a subliniat Papa în discurs.

"În ceea ce priveşte urgenţa, fenomenul migraţionist nu este atât o urgenţă de moment, întotdeauna bună pentru a stârni propaganda alarmistă, cât o realitate a vremurilor noastre, un proces care implică trei continente în jurul Mediteranei şi care trebuie guvernat cu o luciditate înţeleaptă: cu o responsabilitate europeană".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici