Parlamentari PDL, nemulţumiţi că deciziile în partid în aceste zile se iau de câţiva lideri

Unii parlamentari ai PDL sunt nemulţumiţi de modul în care conducerea partidului ia deciziile, de la începerea protestelor în stradă, aceştia declarând pentru MEDIAFAX, sub protecţia anonimatului, că stau câţiva lideri "închişi în birou şi discută, iar restul partidului se întreabă ce se întâmplă".

291 afișări
Imaginea articolului Parlamentari PDL, nemulţumiţi că deciziile în partid în aceste zile se iau de câţiva lideri

Parlamentari PDL, nemulţumiţi că deciziile în partid în aceste zile se iau de câţiva lideri (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Cinci oameni stau închişi într-un birou şi discută, în timp ce restul partidului se întreabă ce se întâmplă şi care este soarta în PDL", au declarat parlamentari ai PDL pentru MEDIAFAX.

Aceştia au criticat şi atitudinea unor membri ai PDL care, la congresul de anul trecut, "se băteau" pentru funcţii, iar acum sunt absenţi din spaţiul public.

"Unde sunt liderii care s-au luptat la Congres pentru funcţii?", a spus un parlamentar PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici