Parlamentarii PSD au stabilit să voteze împotrivă la audierile miniştrilor în comisii

Parlamentarii PSD au stabilit, luni, într-o scurtă şedinţă a celor două grupuri parlamentare, să voteze împotriva unor avize favorabile la audierile în comisiile de specialitate ale miniştrilor propuşi de Emil Boc.

18 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PSD au stabilit să voteze împotrivă la audierile miniştrilor în comisii

Parlamentarii PSD au stabilit să voteze împotrivă la audierile miniştrilor în comisii (Imagine: Szavuj Attila/Mediafax Foto)

Surse din PSD au arătat că senatorii şi deputaţii social-democraţi vor încerca, la audierile miniştrilor de marţi, să scoată în evidenţă eventualele puncte vulnerabile ale acestora şi să voteze, de principiu, împotriva avizului favorabil.

Aceleaşi surse au mai arătat că au existat şi câteva voci printre parlamentarii PSD, precum Miron Mitrea, care au apreciat că este contraproductiv ca PSD să respingă în bloc miniştrii propuşi.

Miniştrii propuşi în Cabinetul Emil Boc vor fi audiaţi marţi în comisiile parlamentare de specialitate, începând cu ora 11.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici