Parlamentul a votat propunerea ca Radu Stroe să facă parte din Comisia de control al activităţii SRI

Parlamentul a aprobat, luni, cu 411 voturi "pentru" şi 65 voturi "împotrivă", ca deputatul UNPR Radu Stroe să facă parte din comisia parlamentară de control al activităţii SRI, Stroe depunând şi jurământul de credinţă.

264 afișări
Imaginea articolului Parlamentul a votat propunerea ca Radu Stroe să facă parte din Comisia de control al activităţii SRI

Deputatul UNPR Radu Stroe va fi membru al Comisiei de control a SRI (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Radu Stroe îl înlocuieşte astfel în comisie pe Sorin Grindeanu, care a fost numit ministrul Comunicaţiilor.

Stroe a fost propus în comisie de grupul parlamentar al PSD, având în vedere că Grindeanu nu putea să fie şi ministru şi membru în această comisie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici