Patriciu nu s-a decis pe cine va sponsoriza în campania electorală

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, vineri, la Cluj, că încă nu s-a decis ce formaţiuni politice cu lideri "simpatici" va sponsoriza în campania electorală, acest lucru fiind o chestiune personală.

14 afișări
Imaginea articolului Patriciu nu s-a decis pe cine va sponsoriza în campania electorală

Patriciu nu s-a decis pe cine va sponsoriza în campania electorală(Imagine: Mediafax Foto)

"Nu m-am decis. Este o chestiune personală, oricum. Eu sunt liberal prin convingere, prin activitate, prin ceea ce se vede şi nu se vede. Şi sper ca în această ţară politica să fie condusă de cât mai mulţi oameni cu viziune liberală. Unde se găsesc ei, şi e evident că ei îmi sunt simpatici, asta este altă poveste, şi lăsaţi-mă pe mine să judec care este mai liberal, criterial”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, Dinu Patriciu.

El a apreciat că în acest moment România este condusă "aproape liberal", însă a refuzat să precizeze ce are de reproşat Guvernului Tăriceanu.

Dinu Patriciu anunţa, în februarie, la Sibiu, că în campania electorală din 2008 va finanţa partidele care-i sunt “simpatice”, fără a preciza care sunt acestea sau numărul lor. Întrebat de jurnalişti, la Sibiu, dacă se va implica financiar în campania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an, Dinu Patriciu a răspuns că va face acest lucru în limitele legii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici