Patronul clubului Jiul Petroşani, ales preşedinte al organizaţiei locale a PNL

Patronul clubului de fotbal Jiul Petroşani, Alin Simota, a fost ales, vineri seară, în funcţia de preşedinte al organizaţiei locale a PNL pentru următorii patru ani.

167 afișări
Imaginea articolului Patronul clubului Jiul Petroşani, ales preşedinte al organizaţiei locale a PNL

Patronul clubului Jiul Petroşani, ales preşedinte al organizaţiei locale a PNL (Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

Alin Simota, singurul candidat la funcţia de preşedinte al PNL Petroşani, a fost confirmat în funcţie în urma Conferinţei de alegeri pentru noua conducere a filialei.

Dintre cele 290 de voturi, Simota a obţinut 275 de voturi "pentru", 14 "împotrivă" şi o abţinere.

De asemenea, a fost ales noul Birou Politic al organizaţiei locale a PNL.

În ultimii doi ani, organizaţia PNL Petroşani a avut o conducere interimară, după ce, la alegerile din 2009, Alin Simota a ieşit câştigător, dar alegerile au fost contestate, neorganizându-se un alt tur de scrutin.

Conferinţa de alegeri a PNL Petroşani a avut loc la Teatrul de Stat "I.D. Sîrbu", iar printre invitaţi s-au aflat preşedintele PNL Hunedoara, Ioan Mircea Moloţ, şi reprezentanţi ai altor partide politice.

Alin Simota are 44 de ani şi controlează mai multe firme în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici