PD-L pune umărul şi buzunarul la campania Elenei Băsescu. Prigoană îşi donează fiul

Unii pedelişti sunt îngrijoraţi că anunţata candidatură a Elenei Băsescu ca indepependent ar putea să îi coste voturi, subiect dezbătut, de altfel, în cadrul partidului.

12 afișări
Imaginea articolului PD-L pune umărul şi buzunarul la campania Elenei Băsescu. Prigoană îşi donează fiul

PD-L pune umărul şi buzunarul la campania Elenei Băsescu. Prigoană îşi donează fiul

Concluzia a fost că fiica preşedintelui trebuie să îşi construiască o imagine solidă ca indepedent. Nu toată lumea priveşte la fel problema însă, dovadă discuţia de trei ore Elena Udrea – Elena Băsescu, care s-a soldat cu faptul că fiica preşedintelui s-a ales cu sediul de campanie a ministrului Turismului.

Află cum o vor ajuta pedeliştii pe mezina preşedintelui în campania electorală pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici