PD, membru al Internaţionalei Centrist-Democrate

Liderul democrat, Emil Boc, a anunţat, duminică, într-o conferniţă de presă, că, în 20 septembrie, la Roma, PD a fost admis ca membru cu drepturi depline al Internaţionalei Centrist-Democrate.

1 afișare
Imaginea articolului PD, membru al Internaţionalei Centrist-Democrate

PD, membru al Internaţionalei Centrist-Democrate

Boc a precizat că membrii Internaţionalei Centrist-Democrate au votat în unanimitate ca PD să fie admis în cadrul acestui organism politic.

Potrivit lui Boc, odată cu reuniunea de la Roma, PD este membru cu drepturi depline în forul internaţional din care fac parte cele mai importante partide populare şi creştin-democrate din lume.

El a arătat că, în mai puţin de doi ani, PD a devenit membru al PPE şi al ICD, ceea ce ar confirma recunoaşterea internaţională a Partdului Democrat ca formaţiune populară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici