PDL a trimis preşedintelui o propunere de premier, Băsescu ar putea face anunţ la prânz - surse

PDL a trimis preşedintelui o nouă propunere de premier, iar şeful statului ar putea face un anunţ, joi, în jurul prânzului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

29 afișări
Imaginea articolului PDL a trimis preşedintelui o propunere de premier, Băsescu ar putea face anunţ la prânz - surse

PDL i-a trimis preşedintelui o propunere de premier, Băsescu ar putea face anunţ la prânz - surse (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Sursele au menţionat că la PDL nu s-a convocat BPN, iar liderii de filiale au fost consultaţi telefonic.

Sursele au menţionat că preşedintele ar putea să facă, în jurul prânzului, un anunţ.

Liderii PDL nu se mai află la sediul formaţiunii, îndreptându-se, cel mai probabil, potrivit surselor, spre Cotroceni.

Potrivit acestor surse, cele mai mari şanse de a fi anunţat de Traian Băsescu drept propunere de premier le are Lucian Croitoru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici