PDL îi transmite condoleanţe lui Emil Boc

PDL a dat publicităţii un mesaj de condoleanţe transmis preşedintelui partidului, Emil Boc, al cărui tată a murit marţi seară.

213 afișări
Imaginea articolului PDL îi transmite condoleanţe lui Emil Boc

PDL îi transmite condoleanţe lui Emil Boc (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Partidul Democrat Liberal este alături de preşedintele său, Emil Boc, care trece prin marea durere a pierderii tatălui său. Dumnezeu să-l odihnească pe Ioan Boc!", se arată în mesaj.

Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a decedat, marţi seară, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, la vârsta de 87 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, după ce a suferit, în ultimii ani, trei atacuri vascular-cerebrale, au declarat surse medicale. Sursele citate au precizat că Ioan Boc a fost resuscitat timp de peste 40 de minute, însă fără succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici