PDL îşi lansează pe 21 aprilie candidaţii pentru alegerile locale

Lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale va avea loc în data de 21 aprilie, evenimentul urmând să aibă loc la Sala Palatului, a anunţat, miercuri, Vasile Blaga, coordonatorul campaniei electorale a partidului pentru scrutinul din 10 iunie.

204 afișări
Imaginea articolului PDL îşi lansează pe 21 aprilie candidaţii pentru alegerile locale

PDL îşi lansează pe 21 aprilie candidaţii pentru alegerile locale (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"PDL îşi va prezenta candidaţii şi strategia electorală pentru alegerile din 10 iunie la data de 21 aprilie, ora 11.00, eveniment care va avea loc într-un loc deja tradiţional pentru noi, Sala Palatului", a spus Blaga.

El a precizat că la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale vor fi prezenţi peste 5.000 de democrat-liberali.

"Personal am încredere că la finalul campaniei, după numărarea voturilor, PDL îşi va reconfirma poziţia de principal actor pe scena politică a ţării. Ne propunem să recucerim primăriile câştigate în 2008 şi să obţinem unele noi din fiefuri ale PSD şi PNL", a mai spus Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici