PDL:Modul în care premierul se derobează de privatizarea CFR Marfă dă sentimentul unui lucru necurat

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, luni, că privatizarea CFR Marfă se apropie de eşec, arătând că modul în care premierul Victor Ponta se derobează de a semna această privatizare arată că se întâmplă un lucru necurat şi nu doreşte să-şi pună semnătura pe această privatizare.

252 afișări
Imaginea articolului PDL:Modul în care premierul se derobează de privatizarea CFR Marfă dă sentimentul unui lucru necurat

Andreea Paul (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Se apropie de verdictul unui eşec la CFR Marfă, cum s-a întâmplat şi la Oltchim", a spus Andreea Paul după şedinţa BPN al PDL.

Întrebată ce ar trebui să facă premierul Victor Ponta, Andreea Paul a spus că, dacă privatizarea CFR Marfă este una corectă şi nu ridică niciun dubiu, contractul ar trebui finalizat, dar modul în care Victor Ponta nu doreşte să semneze acest contract arată că se întâmplă un lucru necurat.

"Dacă privatizarea este una corectă şi nu ridică niciun dubiu, contractul de privatizare trebuie finalizat, dar modul în care Victor Ponta se derobează şi nu vrea să semneze această privatizare ne dă sentimentul unui lucru necurat care se întâmplă. El nu doreşte să finalizeze procesul de privatizare început de ministrul Relu Fenechiu, acuzat de corupţie, nu doreşte să-şi pună semnătura pe această privatizare", a adăugat Paul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici