PDL nu îşi mai trimite reprezentanţii la emisiunile Realitatea TV şi Antena 3

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis, joi, ca reprezentanţii formaţiunii să nu mai participe la emisiunile posturilor de televiziune Realitatea TV şi Antena 3, până când aceste posturi nu vor reveni la informarea critică dar corectă a opiniei publice.

36 afișări
Imaginea articolului PDL nu îşi mai trimite reprezentanţii la emisiunile Realitatea TV şi Antena 3

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional.

"Din respect pentru o informare corectă a cetăţenilor, de mâine (vineri, nr) reprezentanţii săi să nu mai participe la emisiunile de dezbatere ale Antena 3 şi Realitatea TV, până când aceste posturi vor reveni la o informare critică dar corectă a opiniei publice", a declarat Flutur.

El a ţinut să asigure că toţi jurnaliştii de la cele două posturi vor fi bine primiţi la PDL şi vor avea aceleaşi relaţii deschise cu membri partidului.

Premierul Emil Boc a susţinut, miercuri, că Antena 3 şi Realitatea TV "dezinformează" şi că, de aceea, Antena a fost amendată de CNA şi că, probabil, şi celălalt post "urmează", în timpul acestei declaraţii el luând la un moment dat microfonul din mâna reporterului Realităţii TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici