PDL şi PNL au anunţat în plen depunerea moţiunii simple ”PSD are alergie la justiţie”

Deputatul PDL Claudia Boghicevici a anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, în sesiunea extraordinară, că grupurile parlamentare ale PDL şi PNL din acest for legislativ au depus moţiunea simplă ”PSD are alergie la justiţie”.

233 afișări
Imaginea articolului PDL şi PNL au anunţat în plen depunerea moţiunii simple ”PSD are alergie la justiţie”

PDL şi PNL au anunţat în plen depunerea moţiunii simple ”PSD are alergie la justiţie” (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Boghicevici a făcut acest anunţ la începutul şedinţei, după ce deputaţii au votat oridnea de zi şi programul de lucru pentru sesiunea extraordinară.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a precizat că moţiunea simplă ”va fi prezentată în prima şedinţă a Biroului permanent al Camerei Deputaţilor”.

La şedinţa Camerei Deputaţilor şi-au înregistrat prezenţa 251 de deputaţi din totalul de 404, conform precizărilor făcute de către preşedintele Camerei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici