Piedone refuză candidatura la Primăria Generală

Preşedintele PC Bucureşti, Cristian Popescu Piedone, a declarat, joi, la conferinţa filialei, că nu va candida la Primăria Generală, el fiind decis să candideze pentru încă un mandat de primar al Sectorului 4.

45 afișări
Imaginea articolului Piedone refuză candidatura la Primăria Generală

Piedone refuză candidatura la Primăria Generală (Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Conferinţa PC Bucureşti ar fi trebuit, potrivit anunţului iniţial, să anunţe candidaţii partidului la cele şase primării de sector pentru alegerile locale din 2012.

Cei şase ar fi fost actualii preşedinţi ai celor şase filiale PC, care au fost confirmaţi la conducerea celor şase organizaţii, unele informaţii neoficiale vehiculând ideea conform căreia Cristian Popescu Piedone ar urma să candideze la Primăria Generală.

Candidaţii PC la primăriile de sector nu au fost anunţaţi oficial, însă discursul ţinut de Liliana Mincă a făcut trimitere directă la candidaturile acestora, urându-le succes.

Astfel, pentru Primăria Sectorului 1 candidat ar putea fi Lucian Bădică, la Primăria Sectorului 2 - Bogdan Diaconu, Sectorul 3 - Virgil Drăcea Ciulei, Sectorul 5 - Adrian Ionescu, Sectorul 6 - Ştefan Florescu.

În timpul conferinţei, Cristian Popescu Piedone a afirmat că a auzit de unele "zvonuri" care ar vrea să acrediteze ideea că va candida la Primăria Generală.

"Sunt zvonuri. Piedone vrea să îşi ducă la capăt proiectele începute în Sectorul 4, nu vrea primar general. Altcineva de la PC va câştiga Primăria Generală, nu eu. Piedone stă la Sectorul 4", a spus el.

Confrunat din sală cu o provocare de a candida la Primăria Generală, actualul edil al Sectorului 4 a reluat: "Eu sunt bucovinean. Eu vreau să îmi fac treaba bine. Eu nu sunt dintre aceia care îşi pun pălării prea mari. Chiar dacă am un corp mare, nu o să îmi pun o pălărie de mexican. O pălărie mai mică, pe creştetul capului, pot s-o port. Aceea este Primăria Sectorului 4".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici