Planul de intervenţie COVID-19. Orban i-a cerut ministrului Sănătăţii să organizeze o videoconferinţă cu toţi directorii DSP din ţară

Premierul Ludovic Orban i-a transmis, joi, ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, să organizeze o videoconferinţă cu directorii Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară, pentru a fi pus la punct în detaliu planul de intervenţie în ceea ce priveşte COVID-19.

647 afișări
Imaginea articolului Planul de intervenţie COVID-19. Orban i-a cerut ministrului Sănătăţii să organizeze o videoconferinţă cu toţi directorii DSP din ţară

Orban vrea o videoconferinţă cu toţi directorii DSP din ţară pentru a fi pus la punct în detaliu planul de intervenţie în ceea ce priveşte COVID-19

În şedinţa de Guvern, Orban i-a spus lui Tătaru că luni „îi va face o vizită” şi că ar trebui organizată o videoconferinţă cu directorii DSP.

„Domnule ministru Tătaru, am luat decizia să vă fac o vizită săptămâna viitoare, luni. Vreau să vă rog să convocaţi Colegiul Ministerului şi, de asemenea, cred că ar trebui organizată şi o videoconferinţă cu directorii DSP-urilor, pentru a pune la punct mai în detaliu planul de intervenţie”, a spus Orban.

Premierul i-a mai spus ministrului Sănătăţii să pregătească, între timp, toate măsurile necesare „pentru a face faţă oricărei situaţii”.

Nelu Tătaru i-a răspuns că reprezentanţii Ministerului sunt în analiză şi pregătiţi pentru orice situaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici