Platforma România 100, despre referendumul pe tema fuziunii cu USR: Iniţiativă exclusivă a USR

Fostul şef de cabinet al lui Dacian Cioloş, Alin Cristian Mituţa a afirmat, într-o postare pe Facebook, că referendumul pe tema fuziunii cu USR este ”o iniţiativă exclusivă a USR”, aceasta nefiind discutată sau agreată cu platforma România 100.

498 afișări
Imaginea articolului Platforma România 100, despre referendumul pe tema fuziunii cu USR: Iniţiativă exclusivă a USR

Platforma România 100, despre referendumul pe tema fuziunii cu USR: Iniţiativă exclusivă a USR

”Acest referendum intern care înţeleg că va fi iniţiat de USR pe tema «colaborării/fuziunii» cu Platforma România 100 este o iniţiativă exclusivă a USR care nu a fost discutată sau agreată cu RO100. La acest moment, prioritatea România 100 este de a construi alături de comunitatea celor 35. 000 de susţinători şi peste 8000 de membri activi soluţii concrete pentru modernizarea României, aşa cum am anunţat şi ne-am asumat. Din acest motiv, pe agenda Platformei România 100 nu există niciun fel de fuziune”, a scris Alin Cristian Mituţa pe Facebook.

Mituţă a afirmat însă că platforma România 100 rămâne deschisă colaborării cu organizaţii sau partide pentru proiecte precum ”Comisia de Tăiat Hârtii”, care se referă la procesul de debirocratizare.

”Rămânem deschişi colaborării constructive cu organizaţii sau partide pentru proiecte care sunt în acord cu obiectivele Platformei România 100, aşa cum de altfel este cazul Comisiei de Tăiat Hârtii #2, un proiect concret în care RO100 colaborează cu USR pentru a continua procesul de debirocratizare început de Guvernul Cioloş”, a mai scris Mituţa.

Totodată, acesta a dat asigurări că Dacian Cioloş nu are de gând să preia niciun partid politic, fiind concentrat pe activitatea platformei România 100.

Uniunea Salvaţi România va organiza în luna octombrie un referendum intern în cadrul căruia membrii de partid se vor exprima cu privire la oportunitatea ca USR să colaboreze sau chiar să fuzioneze cu platforma România 100, condusă de fostul premier Dacian Cioloş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici