Plenul Senatului a fost suspendat din lipsă de cvorum, imediat după adoptarea legii electorale

Plenul Senatului a fost suspendat, luni, din lipsă de cvorum, imediat după dezbaterea şi adoptarea proiectului legislativ în materie electorală. La votul de verificare a cvorumului au fost prezenţi numai 44 de senatori.

77 afișări
Imaginea articolului Plenul Senatului a fost suspendat din lipsă de cvorum, imediat după adoptarea legii electorale

Plenul Senatului a fost suspendat din lipsă de cvorum, imediat după adoptarea legii electorale

„ Vă rog să faceţi un vot de cvorum electronic să verificăm dacă mai este cvorum”, a fost solicitarea senatorului USR, Mihai Goţiu.

După votul de verificare al prezenţei, preşedintele de şedinţă senatorul PSD Şerban Valeca, a anunţat închiderea şedinţei, fiind numai 44 de senatori prezenţi.

Înainte de suspendarea plenului, senatorii au reluat votul în privinţa proiectului legislativ în materie electorală, actul normativ înregistrând în prima sesiune numai 68 de voturi, iar, fiind lege organică aceasta trebuia să obţină minim 69 de voturi pentru a putea fi adoptată.

La a doua sesiune de vot au fost înregistrate 75 de voturi „pentru”.

Taguri:
senat,
cvorum,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici