PMP: Dacian Cioloş încearcă să cureţe „scaiul neomarxist ce s-a lipit de hainele USRPlus”

Dacian Cioloş, după ce a făcut un clip de campanie urcându-se, exact ca Putin, pe un tractor şi a ieşit la arat, încearcă să cureţe cu erbicid post-emergent scaiul neomarxist ce s-a lipit de hainele USRPlus, susţin liderii PMP.

432 afișări
Imaginea articolului PMP: Dacian Cioloş încearcă să cureţe „scaiul neomarxist ce s-a lipit de hainele USRPlus”

„Dacian Cioloş, după ce a făcut un clip de campanie urcându-se, exact ca Putin, pe un tractor şi a ieşit la arat, încearcă să cureţe cu erbicid post-emergent scaiul neomarxist ce s-a lipit de hainele USRPlus. Zice, necăjit, domnul Cioloş că e o prostie să se spună că partidul lui e neormaxist şi ne îndeamnă să ne uităm în programul de guvernare”, transmit liderii PMP într-un comunicat de presă.

PMP reaminteşte şi de refuzul consilierilor USR PLUS de a vota cun mâna pe Biblie la preluarea mandatelor de aleşi locali.

„Domnule Cioloş, ne-am uitat la consilierii şi primarii USRPlus care au refuzat să jure cu mâna pe biblie, exact ca marxiştii. Pe rit nou, nu se mai ard bibliile, doar sunt date la o parte. Ne uităm şi la radicalismul de care daţi dovadă, exact ca adepţii marxist-leninismului, cu privire la libertatea de opinie şi la democraţia din propriul dumneavoastră partid. Nu vrem să ne imaginăm cum v-aţi comporta dacă aţi ajunge să decideţi majoritatea în Parlament. Ne uităm la gălăgia pe care o faceţi doar pentru imagine, dar când trebuie să treceţi la treabă, îi împingeţi în faţă pe alţii. Exact aşa făceau şi marxiştii: cinci cu mapa, doi cu sapa”, se menţionează în comunicatul PMP.

Dacian Cioloş este acuzat că a renunţat la valorile naţionale.

„Ne uităm cu câtă uşurinţă renunţaţi la valorile naţionale româneşti, tot un soi de suveranitate. <A fi suspectat de a nutri sentimente patriotice era egal cu a fi exclus din funcţiuni publice. Servilitatea faţă de interesele Rusiei era un titlul de promovare> – aceasta este o notiţă dintr-un manuscris al lui Karl Marx. Ce ziceţi, dacă schimbăm azi Rusia cu Franţa, vă regăsiţi? Dacă tot amintiţi de grupul Renew din Parlamentul European. Deci, domnule Cioloş, cam aşa stau lucrurile! Nu aveţi nicio legătură cu dreapta, nici din România, nici din Parlamentul European, dar nu vă necăjiţi! E loc sub soare şi la stânga, iar ultimele voturi pe care USRPlus le-a pus în acelaşi coş cu PSD vorbesc de la sine. Cine se aseamănă se adună. Mult succes, tovarăşi şi pretini”, conchid liderii PMP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici