PMP, despre OUG pe legile Justiţiei: Tudorel a ”ievoluat” în ticăloşie. Ne-a adus în Epoca Borfaşilor

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, l-a criticat miercuri pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre care afirmă că a ”ievoluat în ticăloşie” şi a adus România ”în Epoca Borfaşilor”, după ce Executivul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care modifică legile Justiţiei.

224 afișări
Imaginea articolului PMP, despre OUG pe legile Justiţiei: Tudorel a ”ievoluat” în ticăloşie. Ne-a adus în Epoca Borfaşilor

PMP, despre OUG pe legile Justiţiei: Tudorel a ”ievoluat” în ticăloşie. Ne-a adus în Epoca Borfaşilor

”Tudorel a <ievoluat> în ticăloşie. Ne-a adus în Epoca Borfaşilor şi l-a pus <vătaf peste procurori> pe stăpânul său, Dragnea. Tudorel a reuşit să-l văduvească pe procurorul general de atribuţii. Tudorel, vei plăti pentru fărădelegile tale săvârşite doar pentru a salva pielea ăluia cu mustaţă de tractorist. Bă' băiatule, Dragnea, stăpânul tău, nu mai stă mult la putere! Victor Ciorbea, dacă tot ţi-a tăiat ăştia pensia de nabab, acum te poţi răzbuna. Poţi să ataci la CCR ticăloasa ordonanţă de urgenţă. Ai tupeu?!”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Şi reprezentanţii USR au anunţat că vor cere Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, să atace la CCR ordonanţa de urgenţă pe legile justiţiei, adoptată de Executiv. Ei a făcutt apel la Comisia Europeană să intervină pentru că România legiferează împotriva MCV şi a Tratatelor UE.

PNL a anunţat că va sesiza din nou Comisia de la Veneţia,, afirmând că măsurile PSD-ALDE vor duce la activarea Articolului 7 din Tratatul UE.

OUG pentru modificarea legilor justiţiei şi a unor regulamente privind admiterea la INM a fost adoptată, marţi, în şedinţa de Guvern, a anunţat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Ministrul a subliniat că propunerile de modificare au venit din partea CSM.

Actul normativ adoptat de Executiv prevede o serie de modificări, precum numirea procurorilor de rang înalt sau chiar atribuţiile şefului Secţiei de anchetă. Una dintre prevederi arată că şeful Secţiei de anchetă poate dispune asupra tuturor soluţiilor cu magistraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici