PMP va susţine revocarea Avocatului Poporului, Victor Ciorbea

PMP va susţine demersul PNL de revocare din funcţie a Avocatului Poporului, a declarat, vineri, preşedintele executiv al PMP Valeriu Steriu, afirmând că partidul va lua o decizie cu privire la moţiunea de cenzură liberalilor şi cea simplă a USR, după ce vor vedea textele.

1303 afișări
Imaginea articolului PMP va susţine revocarea Avocatului Poporului, Victor Ciorbea

PMP va susţine revocarea Avocatului Poporului, iniţiată de PNL (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

"În acest subiect am mers alături de cei din PNL. Suntem şi noi dorinici să aşezăm instituţiile statului să lucreze pentru statul român", a declarat preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, întrebat dacă PMP va susţine demersul PNL de revocare a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea.

Deputatul PMP a afirmat că va avea discuţii cu privire la susţinerea moţiunii de cenzură propusă de PNL după ce vor vedea textul moţiunii.

"Aşteptăm să îi vedem textul. Avem discuţii cu toată opoziţia. Am avut deja un prim demers de a semna împreună în urmă cu 15 zile la CCR. Vom mai avea astfel de demersuri. În momentul în care avem un text al acestei moţiuni vom avea cu siguranţă o analiză în cadrul partidului pentru a vedea cum putem contribui şi noi pentru a stopa orice fel de derapaje de la democraţie", a spus Steriu.

PMP avut o întâlnire informală şi cu USR privind moţiunea simplă pe care partidului lui Nicuşor Dan o va depune, a spus deputatul PMP, precizând că USR nu le-a transmis încă textul moţiunii.

"Şi noi cu îngrijorare ce se întâmplă. De asemenea, vedem că cu mare uimire că preşedintele PSD afirmă că nu cunoaşte despre cele ce se întâmplă la nivelul Guvernului, iar Guvernul nu cunoaşte ce se întâmplă la nivelul Ministerului Justiţiei", a conchis Steriu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici