PNG-CD şi PRM ar putea fuziona

George Becali, "mentorul PNG-CD", a declarat, miercuri, că această formaţiune va face o fuziune cu PRM, în funcţie de scorul ce va fi obţinut la alegerile europarlamentare şi a arătat că, în campania electorală pentru PE, el a contribuit cu 200.000 de euro.

81 afișări
Imaginea articolului PNG-CD şi PRM ar putea fuziona

PNG-CD şi PRM ar putea fuziona (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Depinde de scor. Dacă vom scoate un scor bun, vom face fuziune", a declarat Becali, într-o conferinţă de presă, pe care a susţinut-o împreună cu liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, după ce au semnat un pact electoral de colaborare între PNG-CD şi PRM în vederea alegerilor pentru PE.

George Becali, care a devenit membru al PRM, pentru a candida pe listele acestui partid pentru PE, a semnat documentul în calitate de "mentor al PNG-CD".

Întrebat cum se va numi noul partid rezultat în urma unei eventuale fuziuni între PRM şi PNG-CD, Becali a spus că denumirea va fi PRM. El a ţinut să precizeze, de două ori, că, în funcţie de rezultatul de la alegerile europarlamentare, se va cunoaşte "ce se va face cu cele două partide".

George Becali a vorbit şi despre cheltuielile din campania electorală pentru alegerile europarlamentare, arătând că a participat egal cu PRM la aceste cheltuieli.

"Am participat egal la tot ce s-a cheltuit în această campanie. Participarea noastră a fost în jur de 200.000 de euro", a precizat Becali, la întrebările ziariştilor.

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, la rândul său, că George Becali "este sub zodia fuziunilor", făcând referire la fuziunile pe care "mentorul PNG-CD" le-ar avea în vedere pentru echipa de fotbal Steaua.

C.V. Tudor i-a spus lui Becali: "Noi am făcut o convenţie. Interesul nostru este ca tu să fii la Bruxelles!".

Liderul PRM a avut şi un mesaj pentru ziarişti: "Profitaţi că ne vedeţi aici, în mărime naturală şi nu în afişe sau la Jilava!".

Vadim Tudor şi George Becali au susţinut, pentru prima oară la şediul central al PRM, o conferinţă de presă comună.

George Becali a venit la sediul PRM la ora 13.00 şi a fost primit cu cântec la conferinţa de presă. Mai precis, Vadim Tudor şi George Becali au intrat în sala de conferinţe în timp ce din difuzoare se auzea un cântec despre moţi şi Horea, Cloşca şi Crişan. "Ăsta-i cântecul care-i plăcea tatălui lui George Becali. I-am făcut (lui Becali - n.r.) o mică plăcere culturală", a explicat liderul PRM. După semnarea pactului electoral, George Becali a plecat de la conferinţa de presă, aşa cum a venit, în acordurile melodiei despre Horea, Cloşca şi Crişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici