PNL a decis să refuze să stea la masa discuţiilor cu liderii partidelor care îl susţin pe Ponta

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au anunţat, marţi, după respingerea în Parlament a moţiunii de cenzură, că au decis să refuze să se aşeze la masa discuţiilor cu cei patru lideri care îl susţin pe Victor Ponta la guvernare, atât timp cât Ponta rămâne în funcţie.

275 afișări
Imaginea articolului PNL a decis să refuze să stea la masa discuţiilor cu liderii partidelor care îl susţin pe Ponta

PNL a decis să refuze să stea la masa discuţiilor cu liderii partidelor care îl susţin pe Ponta (Imagine: Dragos Savu / Mediafax Foto)

"Astăzi, în şedinţa pe care am încheiat-o, am luat decizia să refuzăm să ne aşezăm la masă cu cei patru lideri de partide politice care duc România pe un drum greştit, până când vor renunţa la soluţia compromiţătoare pentru România şi anume Victor Ponta", a spus Alina Gorghiu, după şedinţa comisiei de unificare a PNL.

Ea a adăugat că a constat că PSD nu se va schimba şi nu are niciun fel de apelcare către discuţii, iar PNL va face opoziţie şi îşi va susţine proiectele fără să se aşeze la masă cu liderii partidelor care îl susţin pe Victor Ponta.

"Din păcate, astăzi am constat un lucru, PSD nu se schimbă, nu are niciun fel de aplecare către discuţii serioase, noi vom face opoziţie cum am făcut şi până acum, vom susţine proiectele ca şi până acum, (...) asta nu înseamnă că ne vom aşeza la masă cu ei până nu-şi vor rezolva această problemă, pentru că este o incompatibilitate flagrantă între ceea ce clamează domnul Dragnea pe holurile Parlamentului şi ceea ce votează PSD", a adăugat Gorghiu.

"Vom sta la masă atunci când îşi vor revizui punctele de vedere", a afirmat şi Vasile Blaga.

El a spus liderul PSD Liviu Dragnea dorea o pace cu opoziţia pentru a folosi opoziţia pentru o serie de proiecte pe care de fapt nu vor să discute, ci să le impună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici