PNL anunţă că va depune o nouă moţiune de cenzură

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi, că partidul pe care îl conduce va depune o nouă moţiune de cenzură în sesiunea parlamentară care va începe în luna februarie.

496 afișări
Imaginea articolului PNL anunţă că va depune o nouă moţiune de cenzură

PNL anunţă că va depune o nouă moţiune de cenzură

“Vom continua odată cu începutul sesiunii parlamentare cu activitatea noastră de a-i convinge pe parlamentarii din zona puterii, parlamentarii PSD, ALDE, UDMR, că fac un rău imens României dacă mai ţin în viaţă acest Guvern care este total incapabil să facă bine României”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ultima moţiune de cenzură, intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea României”, a fost respinsă pe data de 14 decembrie 2018. Opoziţia a criticat legile justiţiei şi i-a reproşat premierului Viorica Dăncilă că nu a respectat programul de guvernare asumat la începutul mandatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici