PNL anunţă că va depune, săptămâna aceasta, moţiunea de cenzură. Calendarul demersului, decis marţi

Raluca Turcan a declarat, luni, la Parlament, că în şedinţa Biroul Executiv al PNL de marţi va fi decis calendarul moţiunii de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă, precizând că moţiunea va fi depusă în această săptămână.

98 afișări
Imaginea articolului PNL anunţă că va depune, săptămâna aceasta, moţiunea de cenzură. Calendarul demersului, decis marţi

PNL anunţă că va depune, săptămâna aceasta, moţiunea de cenzură. Calendarul demersului, decis marţi

„Mâine (marţi - n.r.) vom anunţa anunţa exact momentul şi calendarul moţiunii de cenzură”, a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, în contextul în care următoarea şedinţă a Biroului Executiv al PNL va avea loc marţi la Parlament.

Întrebată dacă va fi depusă în această săptămână moţiunea de cenzură, liderul deputaţilor PNL a răspuns afirmativ.

Dan Barna a anunţat, sâmbătă, că este foarte probabil ca Opoziţia să depună, săptămâna următoare, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. În context, liderul USR a precizat că preşedintele Klaus Iohannis are legitimitatea de a dialoga cu orice parlamentar al statului român.

Întrebat dacă nu ar încălca Constituţia preşedintele Iohannis Constituţia, dacă le-ar spune parlamentarilor majorităţii să voteze moţiunea de cenzură, liderul USR a răspuns: "Eu spun că poate să aibă un dialog cu orice parlamentar din statul român. În ce fel va folosi acest dialog este strict la dispoziţia domniei sale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici