PNL cere PSD şi Gabrielei Firea revocarea viceprimarului Tudor Ionescu

PNL cere PSD şi Gabrielei Firea revocarea viceprimarului Tudor Ionescu, pe motiv că CV-ul acestuia nu conţine nicio recomandare pentru ocuparea funcţiei, singura lui calitate fiind relaţia cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, al cărui fin este, a declarat deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

1813 afișări
Imaginea articolului PNL cere PSD şi Gabrielei Firea revocarea viceprimarului Tudor Ionescu

PNL cere PSD şi Gabrielei Firea revocarea viceprimarului Tudor Ionescu

"Alegerea unui astfel de viceprimar se datorează, însă, presiunilor exercitate asupra PSD de către preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în condiţiile alianţei pe care cele două formaţiuni o au la nivelul Bucureştiului. PSD a decis, astfel, să facă un compromis pe seama bucureştenilor şi să îi jignească prin cedarea voturilor lor lui Tudor Ionescu – nimeni altul decât finul lui Tăriceanu", a declarat, joi, deputatul PNL Ovidiu Raţechi, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

PNL îi cere PSD şi Gabrielei Firea să îl revoce cu prima ocazie pe Tudor Ionescu, susţine Ovidiu Raeţchi.

"Dată fiind această situaţie căreia cu greu putem să îi găsim un precedent, PNL cere PSD şi primarului general, Gabriela Firea, să îl revoce cu prima ocazie pe Tudor Ionescu, dând astfel dovada înţelegerii faptului că penibilul are o limită, iar ridicolul nu trebuie să facă niciodată casă bună cu gestionarea unor funcţii administrative sau politice de prim rang", a afirmat liberalul.

Ovidiu Raeţchi a mai spus că societatea civilă a reacţionat violent faţă de alegerea în funcţia de viceprimar a unei persoane al cărei CV nu conţine nicio recomandare pentru această demnitate publică.

"Societatea civilă a reacţionat, astăzi, violent, faţă de alegerea, în funcţia de viceprimar al Capitalei, a unei persoane al cărei CV nu conţine nicio recomandare pentru ocuparea unei astfel de demnităţi publice. Din contră, oricine a putut remarca faptul că Tudor Ionescu – căci despre persoana sa este vorba - are altfel de orientări şi afinităţi decât cele presupuse de o funcţie publică de decizie", a mai spus deputatul PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici