PNL: Condamnarea comunismului de PSD, o scenetă jucată în sala plenarelor PCR

Liberalii susţin că negarea legăturilor cu comunismul de către PSD şi Liviu Dragnea poate face obiectul unei scenete jucate chiar în sala plenarelor PCR şi reprezintă o mistificare a istoriei, se arată într-un comunicat de presă al PNL, remis duminică MEDIAFAX.

918 afișări
Imaginea articolului PNL: Condamnarea comunismului de PSD, o scenetă jucată în sala plenarelor PCR

PNL: Condamnarea comunismului de PSD, o scenetă jucată în sala plenarelor PCR

"Comunismul este sursa şi temelia pe care a fost construit PSD. Acest lucru poate fi negat acum de Liviu Dragnea, poate face obiectul unei scenete jucate chiar în sala plenarelor PCR, poate fi o încercare de mistificare a istoriei, dar nu poate fi ştearsă evidenţa faptului că fibra comunistă există şi iese la iveală în PSD în orice context favorabil abuzului şi încălcării valorilor democratice", se arată în comunicatul PNL.

Potrivit sursei citate, gesturile de recunoştere a crimelor comunismului sau momentele de reculegere sunt doar o noua formă de ipocrizie.

"Nu se poate vorbi de PSD fără comunism atunci când liderul partidului şi-a anihilat toţi contracandidaţii aşa cum se întâmpla în cadrul PCR, fapt recunoscut inclusiv de Ion Iliescu", mai susţin liberalii.

PNL mai susţine că tot despre "reflexele comuniste este vorba şi atunci când PSD apără prin votul politic al majorităţii parlamentare acuzaţii de corupţie sau girează în fruntea partidului o persoană condamnată deja pentru fapte penale" sau atunci când PSD a blocat dreptul la vot, atât la alegerile prezidenţiale, cât şi la cele parţiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici