PNL Iaşi susţine candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţia PNL

Liberalii ieşenii vor susţine candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţia PNL, o decizie în acest sens fiind luată sâmbătă, la şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Iaşi.

18 afișări
Imaginea articolului PNL Iaşi susţine candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţia PNL

PNL Iaşi susţine candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţia PNL (Imagine: Mediafax Foto)

"Delegaţii PNL Iaşi la congres, patruzeci la număr, îl vor susţine pe Crin Antonescu la preşedinţia partidului. Atunci când ai un lider puternic, trendul poate fi ascendent, dinspre Bucureşti spre teritoriu", a afirmat deputatul Relu Fenechiu, liderul PNL Iaşi.

Fenechiu a precizat că PNL poate ajunge "în top" cu Crin Antonescu în frunte.

"De fiecare dată când am susţinut un candidat la şefia partidului, acesta a ieşit. Sper să se întâmple şi acum. Aşa s-a întâmplat şi cu Valeriu Stoica, Theodor Stolojan sau Călin Popescu Tăriceanu”, a comentat deputatul.

Cât priveşte anunţul său privind acordarea sprijinului pentru Crin Antonescu, după ce o perioadă a fost considerat un apropiat al actualului preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, Fenechiu a răspuns: "Chestiunea de genul că nu am rămas prieten cu Tăriceanu nu e adevărată. Asta se va vedea cât de curând".

"Mi se pare firesc ca în partid să spun adevărul şi să anunţ pe cine susţin. Eu nu pot fi ca alţi politicieni, inclusiv liberali, care promit tuturor candidaţilor sprijinul lor", a adăugat liberalul.

De asemenea, Fenechiu i-a transmis lui Crin Antonescu că "nu vrea în PNL o bisericuţă care să elimine o altă bisericuţă".

La şedinţa Delegaţiei Permanentă a PNL Iaşi au asistat vicepreşedintele PNL Crin Antonescu şi purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Bogdan Olteanu.

La rândul său, Crin Antonescu a anunţat că îl va susţine pe Relu Fenechiu la o funcţie de conducere în partid, de vicepreşedinte sau eventual pentru alt post.

"Ca politician, Fenechiu a crescut foarte mult în ultimii patru ani. Nu sunt apropiat cu Fenechiu, dovadă că la alte congrese nu am fost în aceeaşi tabără. Totuşi PNL are nevoie de oameni ca Fenechiu, care a dovedit ca lider local capacitatea să câştige poziţii importante într-o zonă deloc uşoară”, a afirmat Antonescu.

Citeşte şi:

PNL Cluj îl va susţine pe Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte

Ludovic Orban şi Crin Antonescu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici