PNL Sector 2 i-a făcut plângere penală lui Onţanu pentru distrugerea unor materiale de promovare a USL

Organizaţia PNL Sector 2 anunţă că a înaintat o plângere penală la Poliţia Sectorului 2 şi la Poliţia Capitalei împotriva primarului Neculai Onţanu, "pentru distrugerea abuzivă a materialelor de promovare a soluţiilor USL pentru dezvoltarea Sectorului 2".

364 afișări
Imaginea articolului PNL Sector 2 i-a făcut plângere penală lui Onţanu pentru distrugerea unor materiale de promovare a USL

Neculai Onţanu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Gestul lui Neculai Onţanu, de a distruge materiale pentru care Uniunea Social Liberală a obţinut autorizaţii, denotă disperare şi marchează un tip de comportament specific tovarăşilor de la PDL ai actualului primar al Sectorului 2. Considerăm că acţiunea primarului Onţanu, prin care încearcă să refuze un drept al cetăţenilor Sectorului 2 de a se informa şi de a fi informaţi în legătură cu soluţiile USL pentru dezvoltarea Sectorului 2, este abuzivă, nedemocratică şi încalcă legea în mod grosolan. Acţiunea abuzivă a lui Neculai Onţanu confirmă faptul că actuala putere este în stare de orice pentru a câştiga alegerile, apelează la ilegalităţi şi fraude în încercarea disperată de a-şi păstra poziţiile", se arată în comunicatul semnat de preşedintele filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu.

Liberalii din Sectorul 2 mai spun că, în condiţiile în care Neculai Onţanu "a început deja şi distrugerea corturilor USL, unde cetăţenii Sectorului 2 sunt aşteptaţi să vorbească despre problemele cu care se confruntă", îl "avertizează" pe actualul primar că nu va reuşi să-i împiedice să informeze cetăţenii în legătură cu soluţiile lor.

"Neculai Onţanu şi tovarăşii săi de la PDL şi UNPR trebuie să înţeleagă că, într-o democraţie, alegerile se câştigă prin proiecte şi soluţii pentru oameni şi nu prin ilegalităţi şi încercări de pune pumnul în gură. De acest lucru se vor convinge, la vot, pe 10 iunie", mai susţin liberalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici